Летот на повеќе од 20 милиони пештерски лилјаци во живо на интернет!

Во раните утрински часови на 19 септември, од 01:00 до 02:30 часот по наше време (07-08:30 EDT) на интернет страната на BatsLIVE ќе можете во живо да го следите излегувањето на лилјаците од пештерата Бракен (Bracken Bat Cave), која се наоѓа во близина на Сан Антонио, Тексас, САД. Пештерата Бракен … Повеќе