Petzl совети за заштита на вашата опрема

Со цел да помогне во продолжувањето на животниот век на вашата опрема, Petzl објави информативно PDF.

Текстот насловен “Tips for protecting your equipment“ има 22 страни на кои се претставени совети за заштита на вашата опрема.

Меѓу советите има такви како на пр. да не ја миете опремата со силен млаз на вода и да не лепите налепници на шлемовите.

За сите заинтересирани, текстот може да се најде тука.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.